Lessen

lessen Geen inschrijfkosten en gratis lesmateriaal

Geïnteresseerd in gitaarspelen, maar zie je op tegen het lezen en leren van muzieknoten? Bij de gitarendokter wordt praktisch les gegeven! Dit wil zeggen dat alles draait om plezier en muzikaliteit. Zelfs veel van de beste gitaristen kunnen geen noten lezen.Bij het spelen met akkoorden is het makkelijker en leuker wanneer je je eigen muziek kiest en eventueel meeneemt (cd, mp3-speler enz.). Zo kun je dus ook je lesinhoud deels mee bepalen.

Soorten lessen:

Je kunt les nemen op een elektrische, akoestische gitaar en bas gitaar. Veel basis vaardigheden zijn op beide gitaren hetzelfde, overstappen kan dus op vrij gemakkelijk en op ieder moment. Je leert spelend de grondtoon, maatsoorten, tempo, ritmiek, melodie en akkoorden kennen waardoor na enige tijd de gitaar zelfs op gehoor te stemmen is.

Akoestisch:

Voor beginners is dit een ideale gitaar om mee te beginnen omdat er geen versterker nodig is, de aanschaf van de gitaar zelf is ook een stuk goedkoper. Je krijgt les in slag- en tokkeltechnieken met en zonder plectrum.

Elektrisch:

Voor het spelen in een band wordt vaak gekozen voor de elektrische gitaar, ook de lessen worden hier op afgestemd. Je leert wisselen tussen basisakkoorden, akkoorden in positie, “power-shords” en het opbouwen van solo.

Eigen muziek maken?

Wil je je eigen nummers schrijven? Geen probleem, improvisatie wordt altijd beloond. Je wordt ondersteund en geholpen. Ook met zingen.

Tarieven:Gitaarles€ 16,- per half uur
€ 17,50 per half uur vanaf 16 jaar en ouder.Een proefles kost €10,-
Betaling na afloop

Nu ook online les via Google Duo voor heel Nederland!

Meer weten?Je kunt mailen en bellen. Kijk onder Contact in het hoofdmenu
Telefoonnummer: 0544-375362 of 06-20028363

Laura-van-kaam-1365374736

Winnares voicekids 2

Laura van Kaam

is ook gitaarleerling bij

de gitarendokter.